Behandelingen massage

Traditionele Thaise massage


Deze traditionele Thaise Massage is één van ‘s werelds oudste en bekendste geneesmethoden die is gebaseerd op de balans tussen lichaam en geest. Tijdens deze stevige massagetechniek worden (vastzittende-) spieren diep op de energiebanen gemasseerd. Tevens worden rek- en strekbewerkingen uitgevoerd om de doorbloeding en energiestromen te stimuleren.

 

Bij deze massage wordt van origine géén gebruik gemaakt van massageolie (in overleg wél eventueel Thaise balsem), maar wordt druk uitgeoefend op zorgvuldig gekozen drukpunten op het lichaam door middel van duimen, handpalmen, ellebogen en soms ook knieën. Uiteraard geeft u zelf aan hoe stevig de massage mag zijn.

Deze massage heeft onder andere een positieve invloed op vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en slechte doorbloeding.


60 min:   € 45,-
90 min:   € 65,-
120 min:  € 85,-

Thaise Aroma massage


Bij deze ontspannende massage wordt gebruik gemaakt van aromatische, natuurlijke oliën. 

Pijnlijke spierknopen worden via wrijvende massagetechnieken weggemasseerd. Deze massage verbetert de bloedsomloop en helpt afvalstoffen verwijderen.

De nadruk bij deze massage ligt op het helpen verminderen van stress, het verbeteren van uw stemming en op het verbeteren van uw welzijn in het algemeen.


60 min:   € 45,-
90 min:   € 65,-
120 min:  € 85,-

Traditionele en Aroma combinatie massage


Tijdens deze massage wordt het beste van de traditionele en aroma massages gecombineerd. Het unieke samenspel tussen het behandelen van lichamelijke klachten en het verzorgen van ultieme ontspanning. Deze massage is bij uitstek geschikt voor het herstellen en/of onderhouden van de balans tussen lichaam en geest.

60 min:   € 45,-
90 min:   € 65,-
120 min:  € 85,-

Rug-, hoofd- en schoudermassage


De spanningspunten van de rug, het hoofd en de schouders krijgen tijdens deze massage de volledige aandacht. Tijdens deze massage wordt geprobeerd de opgebouwde stress kwijt te raken, de spieren los te maken en de pijn te verminderen.

Deze massage is uitermate geschikt voor het verhelpen van opgebouwde spanningen door stress, klachten veroorzaakt door (verkeerde-) zithoudingen en verminderen van spanningshoofdpijn.


60 min:   € 45,-
90 min:   € 65,-
120 min:  € 85,-

Thaise voetreflextherapie


Met de verkwikkende massage van voeten en onderbenen worden de reflexpunten op de voeten gestimuleerd. Doordat specifieke drukpunten worden gemasseerd, wordt de bloedsomloop in de voeten en benen verbeterd en een goede werking van de organen gestimuleerd.

Thaise voetreflextherapie laat zich uitstekend combineren met bijvoorbeeld de traditionele Thaise massage en de Thaise aroma massage.


60 min:   € 45,-
90 min:   € 65,-
120 min:  € 85,-

Kruidenbuidel massage


Bij deze massagetechniek wordt een kruidenbuidel, gevuld met ontspannende en reinigende Thaise kruiden,  met stoom verwarmd en op het lichaam aangebracht. De heilzame werking van de kruiden en de warmte van de kruidenbuidels maken de spieren soepeler en activeren de bloedcirculatie.

Deze massage heeft onder andere een positieve invloed op mensen die gespannen zijn en/of zich futloos voelen. De geur en kracht van vrijgekomen aroma’s van de kruiden ontspannen en geven nieuwe energie.


60 min:   € 50,-
90 min:   € 70,-
120 min:  € 95,-

Zwangerschapsmassage

Tijdens de gehele zwangerschap kan de zwangerschapsmassage worden gedaan. Het helpt te ontspannen en eventuele (zwangerschap gerelateerde) klachten te verzachten. Bij deze zachte ontspanningsmassage ligt de nadruk op de energiebanen. Een goede energiebalans van de moeder is belangrijk voor de ontwikkeling van haar kind. Deze massage helpt u de spanning tijdens uw zwangerschap te verlichten, verzacht eventueel klachten als rug-, schouder- en hoofdpijn en draagt bij aan een goede nachtrust.

60 min:   € 45,-
90 min:   € 65,-
120 min:  € 85,-


Body scrub

Met behulp van heerlijk geurende producten worden dode huidcellen verwijderd. Deze body scrub stimuleert de doorbloeding van de huid en activeert de vorming van nieuwe huidcellen. Uw huid verjongt en voelt na de behandeling heerlijk zacht aan.

Voor deze behandeling reserveren wij 45 minuten en laat zich uitstekend combineren met onder andere de traditionele Thaise massage en de Thaise aroma massage.


45 min:   € 40,-